Astrid Lindgrens Verden

Tag eventyret med til virkeligheden og dyk ned i Astrid Lindgrens Verden! Her bliver barndommens helte levende, og du kan ikke kun møde, men også lege med Pippi, Ronja, Karlsson og hele banden. Føl magien, mens du udforsker deres naturlige habitat, og vær forberedt på at støde på dem, mens du vandrer gennem parkens fortryllende landskab. Dette er ikke bare en park; det er en levende drøm af eventyr og leg!

Leg

I Astrid Lindgrens Verden er sjov og leg lige så mangfoldig som karaktererne selv! Udforsk de utallige legepladser, som den spændende ’Ikke-træd-på-jorden-bane’, hvor hvert skridt er en del af eventyret. Klatr frygtløst i Mattisborgen og opdag hemmeligheder og skatte i hvert hjørne. Gør dig klar til et piratventyr om bord på Hoppetossa, skibet til Pippi Langstrømpes far.

Mad

Matopplevelsene i parken er like mangfoldige som karakterene i Astrid Lindgrens Verden! Enten du vil nyte en egen piknikkurv i et av de idylliske hjørnene, eller la smaksløkene utforske parkens restauranter med alt fra autentisk Småland-mat til de deiligste enkle retter. Utforsk koselige kaféer og sjarmerende matsteder som frister med duftende boller, ferske rundstykker, eller de mest fristende vafler toppet med syltetøy og rømme. Matglede er en del av eventyret her – vel bekomme!

På vej dertil

På vejen til Astrid Lindgrens Verden fra Hotel Högland, tager rejsen dig gennem Mariannelund, kendt fra scenerne i Emil fra Lønneberg. Ikke langt væk ligger det charmerende Bullerbyn, kulissen for filmen ”Børnene i Bulderby”. Men vent, der er mere! Ganske i nærheden ligger også Katthult, stedet hvor Emil fra Lønneberg blev filmet, og her kan du endda besøge den autentiske snedkerbod. Dette er ikke bare en rejse til Astrid Lindgrens Verden, det er et dybt dyk ned i hendes magiske rige, hvor hvert sted bærer på historier fra vores yndlingsbøger og -film!

Reservationer

For nem adgang til parken, reserver blot Astrid Lindgrens Verden-pakken i vores reception.

Pakke 1

Pakke 2

Pakke 3

Pakke 4

Reserve online