Hotell Högland

Vi er placeret midt i centrum af Nässjö, lige ved siden af rejsecentret. Vores hotel har hele 112 værelser og en egen restaurant med à la carte-menu og en bar. Receptionen er åben 24 timer i døgnet.

Morgenmad

På et hotel er morgenmaden en vigtig del af besøget og er altid inkluderet i prisen! Det er noget at se frem til, og du finder både varme småretter, æg og grøntsager, så du holder dig mæt længe. Vi er et allergivenligt hotel, så giv os besked, hvis du har eventuelle allergier.

WiFi

Der er gratis WiFi-adgang på værelserne, i restauranten og i lobbyen.

Velværeafdeling

Alle vores hotelgæster har gratis adgang til Wellness-afdelingen med boblebad, massagestole og nyrenoveret sauna. Bemærk, at der er 18 års aldersgrænse, og at afdelingen kan være reserveret om fredagen og lørdagen.

Find vej

Hotel Högland er et prisvenligt, firestjernet hotel med 112 værelser. Det tager kun ca. 30 minutter at køre hertil med bil fra Jönköping via rute 33. Axamo Lufthavn ligger ca. 5 mil væk. Med forbehold for tilgængelighed tilbyder vi også parkering, alternativt i en betalingsopvarmet garage. I garagen er der også mulighed for opladning af elektriske køretøjer.