Vi anbefaler et besøg i Astrid Lindgrens verden med alle hendes figurer, hvor eventyr bliver til virkelighed, hvor man både kan møde og lege med
Pippi, Ronja, Karlsson og alle de andre. Man kan møde dem i deres hjem eller støde på dem når man bevæger dig rundt i parken.

Teater

Flere gange om dagen spilles der teater i Astrid Lindgrens verden. På de 3 scener kommer man, som tilskuer, meget tæt på begivenhederne og sommetider til og med midt i.

Leg

I parken findes et antal lege pladser som f.eks. ”Inte stöta marken banan” og det går selvfølglig at klatre rundt i Mattisborgen eller gå ombord på Hoppetossa, Pippis fars skib.

Mad

Der findes flere muligheder for mad i Astrid Lindgrens verden, hvis man selv vil medbringe picnic kurv, findes der flere steder hvor man kan benytte sig af det. I parkens restauranter findes der alt lige fra traditionel smålandsk mad, til mere enkle retter. Der findes mange hyggelige caffeer og mindre spise steder med bla boller, sandwich og vaffler med syltetøj og flødeskum.

På vejen

På vejen til Astrid Lindgrens verden fra Hotel Högland, kører man forbi Mariannelund som findes i Emil fra Lönneberga. Ikke langt derfra, ligger Bulderby, hvor filmen: Alle vi börn i Bullerby, er indspillet. Selv Katholt, hvor Emil fra Lönneberg er indspillet, kan man besøge den rigtige træ skærer. Se kortet under.

Reserver hotel pakken med Astrid Lindgrens verden

For nem indgang til parken, book vores Astrid Lindgren pakke.

Et dobbelt værelse til 2 voksne og et barn (3 to 14)
Morgen mads buffet
SPA- afdeling
Entré billet for 3 voksne til Astrid Lindgrens verden

Preis:  2500 SEK

Et familie rum, 2 voksne og 2 børn
Morgen mads buffet
SPA- afdeling
Entré billet for 2 voksne og 2 børn til Astrid Lindgrens verden

Preis: 2810 SEK

Kontakt receptionen for en pakke pris, med alternativ antal personer.