Hoppa till innehåll
en-flag
no-flag
sv-flag
tysk
  • Hotel
    • Hotell Högland
  • Aktiviteter
    • Astrid Lindgrens Verden
    • Gränna og Visingsö
    • Skullaryd älgpark
  • Restaurant
  • SPA
    • SPA-weekend
  • Konference
    • Konferencelokale
    • Coworking workspace
    • Konferencemenu
    • Konferenceaktiviteter
  • Kontakt os
    • Retningslinjer for privatlivspolitik
  • Hotel
    • Hotell Högland
  • Aktiviteter
    • Astrid Lindgrens Verden
    • Gränna og Visingsö
    • Skullaryd älgpark
  • Restaurant
  • SPA
    • SPA-weekend
  • Konference
    • Konferencelokale
    • Coworking workspace
    • Konferencemenu
    • Konferenceaktiviteter
  • Kontakt os
    • Retningslinjer for privatlivspolitik
en-flag
no-flag
sv-flag
tysk
  • Hotel
    • Hotell Högland
  • Aktiviteter
    • Astrid Lindgrens Verden
    • Gränna og Visingsö
    • Skullaryd älgpark
  • Restaurant
  • SPA
    • SPA-weekend
  • Konference
    • Konferencelokale
    • Coworking workspace
    • Konferencemenu
    • Konferenceaktiviteter
  • Kontakt os
    • Retningslinjer for privatlivspolitik
  • Hotel
    • Hotell Högland
  • Aktiviteter
    • Astrid Lindgrens Verden
    • Gränna og Visingsö
    • Skullaryd älgpark
  • Restaurant
  • SPA
    • SPA-weekend
  • Konference
    • Konferencelokale
    • Coworking workspace
    • Konferencemenu
    • Konferenceaktiviteter
  • Kontakt os
    • Retningslinjer for privatlivspolitik

Konferencemenu

Forretter

  • Svampetoast på smørstegt surdejsbrød

    toppen med urteolie og parmesanost

  • Skagenrøre

    på dansk rugbrød, toppet med citron

  • Honningmelon på salatbund

    med Serranoskinke, ristede solsikkefrø og honning

Hovedretter

  • Ovnstegt majskyllingebrystfilet

    med gulerodspuré, dildvendte kartofler smagt til med Västerbottenost og sauterde forårsgrøntsager

  • Dampet torskeryg

    med gremolata, smørbagte gulerødder, kartoffel- og jordskokkepuré og håndpillede rejer

  • Helstegt svinemørbrad

    med cremet calvadossauce, rodfrugtchips, ovnristede kartofler og sauterde forårsgrøntsager

Desserter

  • Vaniljepannacotta

    med bær og flødeskum

  • Crème brûlée

    med gremolata, smørbagte gulerødder, kartoffel-jordskokkepuré og håndpillede rejer

I konferenceprisen indgår frit valg af to-retters menu. Ønskes tre-retters middag, tillægges 80 SEK per person eksklusiv moms. Vi foretrækker den samme menu til alle deltagere, med undtagelse af allergier.

Velværeafdeling

I vores herlige Velværeafdeling kan du slappe af i varme boblebade, tage en hed aromasauna, træne eller bare drømme dig væk i vores massagestole. Her kommer du for at stresse ned og nyde. Besøget her er inkluderet uden ekstra omkostning i værelsesprisen.

Restaurant og bar

Restaurant Höglands er som en stue, hvor du kan fylde energien op med en generøs morgenmadbuffet, møde forretningsforbindelser over frokost eller spise middag i fred og ro.

Small

  • 1 Gæst

Standard

  • 2 Gæster

Business

  • 2 Gæster

Superior

  • 2 Gæster

Family

  • 2 voksne og 2 børn

Svit

  • 2 Gæster

TRIPADVISOR

  • TripAdvisor
  • TripAdvisor

KONTAKT

Besøgsadresse
Esplanaden 4
Nässjö

Postadresse
Postboks 212
SE-571 23 Nässjö

Telefon
+46 380 13100

E-mail
reception@hogland.se

ÅPNINGSTIDER

Morgenmad
Mandag – Fredag
06.30 – 09.30
Lørdag – Søndag
07.00 – 10.30
Frokost
Mandag – Fredag
11.30 – 14.00
À la carte
Mandag – Lørdag
18.00 – 22.00
Baren
Mandag – Lørdag
18.00 – 22.30

KLASSIFICERING